Livrare cu verificare

Livrare cu verificare

                                   Ai dreptul de a verifica daca ai primit exact ce ai comandat!

La www.x-px.ro  platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta. Serviciul „Deschiderea coletului la livrare” este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de pe www.x-px.ro

 

Cum functioneaza serviciul?

1. Adauga comentariul tau la finalizarea comenzii sau Anunta consilierul de vanzari telefonic ca doresti livrare cu verificare!

2. In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

 

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului.

 

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

 

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

  
  Costul Transportului National este de 25 ron (FRAGIL!).

Costul Transportului National cu deschidere colet la primire este de 30 ron (FRAGIL! + DESCHIDERE COLET!).

Livrarea se face cu , plata ramburs. Durata in care produsul(produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-48h.. Pentru clientii din localitatile in care FAN COURIER nu are sediu, costul livrarii la adresa ceruta va fi suportat de catre cumparator in functie de km distanta de cel mai apropiat sediu FAN COURIER.(pentru locatiile unde nu este sediu FAN COURIER si apar km externi,vor fi sesizate de www.x-px.ro telefonic, inainte de livrare, pentru confirmare sau pentru alegerea unui alt sediu care nu prezinta km externi.) Pentru lista completa sedii Fan Courier ROMANIA. - Descarca Aici!Numar general 021-9336-000.