Transport si retururi

                    Livrăm oriunde in România!    

www.x-px.ro   va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

- Curierat Rapid - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 299 RON.

Costul transportului pentru comenzile de sub 299 RON este de 19 RON

 

                                                                                   Banii inapoi in 30 zile!                   

                                                  

     Testeaza produsul timp de 14 zile si daca nu sunteti multumit(a) il puteti returna contactand unul din consultantii nostrii de vanzari ce va vor oferi un numar unic de inregistrare al returului. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.

     Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat: Fan courier iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

 • De retinut
 1.  In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
 2. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
 3. Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.
 4.  RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE: 

  In cazul persoanelor juridice (sau a tutuor asociatilor, organizatilor , societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face in maxim 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii) iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 14 de zile. Costurile aferente returnarii vor fi suportate de catre EXPEDITOR.
 5. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

  - Produse aduse pe comenzi speciale

  - Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie
  - Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.

X